luni, 25 iunie 2012

Privind in urma...

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=THQM52jk0gg















Aici e Ilia si cei care erau prin preajma in primele ei zile de viata. Imi doresc sa fac o selectie de cateva poze din fiecare etapa majora a existentei ei pe Pamant. Batrana din poza e bunica lui Dragos, deci, strabunica Iliei. Mama mea e cea care o tine in brate cand casca...Si cea care a imbracat-o asa frumos e nana ei...imediat dupa sfantul Botez, la scaldat!  Nanu si nana fericiti...in ultima poza!

Au fost zile grele...privind in urma, insa, Dumnezeu ne-a ajutat prin ele sa crestem, sa invatam, sa daruim, sa ne daruim intru curatire si jertfa!
Multumim pentru toate. ...ale Tale dintru ale Tale!

sâmbătă, 2 iunie 2012

Pentru voi, cei ce treceti pe aici...

In pagina principala, in dreapta, sunt cateva nume  ce au atasate fiecare cate o fotografie ....sunteti voi, cei ce pasiti printre randurile, printre gandurile mele...si ma bucur ca treceti pe aici, insa vreau sa va si cunosc !!! E important pentru mine sa va cunosc...sa ma bucur impreuna cu voi de ceea ce ajung sa scriu aici...intr-o lume ...o alta lume!
Sa va fie zilele senine si atunci cand nu sunt ...El sa va fie Lumina!  Nu in zadar se ascunde, uneori, Soarele!
Irina, vad ca ai trecut pe aici...si ma bucur. Ti-am trimis un e-mail...
Doamne ajuta!



 Intr-una din Sfintele Duminici, dupa slujba. Mi-i draga cum priveste in sus, la scari...etapele vietii, vamile vazduhului...orice ar insemna ele metaforic vorbind, Ilia va pasi incet, incet...prin toate cele date de Sus.