sâmbătă, 17 iulie 2010

Tot din inceputuri...


Eu sunt Cristina.
Dupa prima mea postare pe blog m-am gandit ca am fost destul de expeditiva...asta datorata si oboselii din timpul unei zile in are mi-am prins urechile in a crea blogul avand in vedere ca eu nu ma pricep deloc in lumea tehnologiei. E greu sa-ti insusesti termeni noi fortat si sa mai ai si libertatea la imaginatie...
Folosesc mult aceste semne de suspensie "..." pentru ca nu reusesc sa spun totul prin cuvinte, pentru ca e mereu loc de mai mult.
Va fi un blog...incerc sa-i gasesc o alta denumire pana la urmatoarea postare ca nu imi place deloc numele asta, mai ales ca eu am ajuns sa pun ganduri din mine aici e bine sa-i gasesc un nume mai gingas:)Daca stau si ma gandesc bine, aceasta lume a internetului e ca o mare carte ce a inceput sa fie scrisa fara sa se stie ca va ajunge la atatea pagini...cred ca e cea mai groasa carte din lume daca ar fi pusa pe hartie "lumea www.". Revenind la ideea initiala, aici vor fi pagini de liniste cu imagini colorate, fara zbucium cotidian, departe de lumea citadina pentru ca viata mea si a familiei mele ...e la tara!
Asadar, pana la prima mea creatie...ma bucur ca am trecut de partea cea mai dificila - de inceput! Timid, paginile au inceput a fi scrise si isi asteapta incununarea. Pana atunci, insa, eu trebuie sa nasc si Dragos (sotul meu) sa respire adanc pentru venirea pe lume a copilei noastre, Ilia.
Toate, pentru Tine!

3 comentarii:

  1. Mie imi place numele asta, Cristina...lasa blogul asta sa fie un dar, asa cum se si cheama: "pentru Tine...".
    Sa fie pentru El...pentru noi toti!

    ...Si faca Domnul sa treci in pace, cu bine, peste momentul nasterii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana, de doua zile am ajuns acasa de la maternitate, unde am adus-o pe lume pe Ilia. De fapt, unde am fost doar mijlocitoare intre Creatia bunului Dumnezeu si noi, cei pamanteni...Multumesc Cerului ca m-a intarit!!!Doamne, ajuta-ne, ca putina ne e credinta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt bucuroasa de veste, Cristina!
    Ai dreptate, draga mea, mare e investirea aceasta a mamei- conlucratoare cu Dumnezeu la nasterea de prunci!
    Bine ai venit pe lume, Ilia!

    RăspundețiȘtergere