luni, 25 iunie 2012

Privind in urma...

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=THQM52jk0gg















Aici e Ilia si cei care erau prin preajma in primele ei zile de viata. Imi doresc sa fac o selectie de cateva poze din fiecare etapa majora a existentei ei pe Pamant. Batrana din poza e bunica lui Dragos, deci, strabunica Iliei. Mama mea e cea care o tine in brate cand casca...Si cea care a imbracat-o asa frumos e nana ei...imediat dupa sfantul Botez, la scaldat!  Nanu si nana fericiti...in ultima poza!

Au fost zile grele...privind in urma, insa, Dumnezeu ne-a ajutat prin ele sa crestem, sa invatam, sa daruim, sa ne daruim intru curatire si jertfa!
Multumim pentru toate. ...ale Tale dintru ale Tale!

2 comentarii:

  1. Crâmpeie de bucurie cât o viaţă...
    Fiţi cu toţii binecuvântaţi şi troieniţi de dragostea Lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Vlad! Am intrat pe blogul ce mi l-ai recomandat si am ramas fara cuvinte vazand pozele cu cei mici...si mari! Sincer iti spun ca eu sunt sceptica in privinta donatiilor pe internet si nu recomand nimanui sa doneze ceva pana nu e sigur de ceea ce face si unde vor ajunge banutii. Gestul tau e unul frumos de a ajuta pe cei in nevoie si te apreciez pentru asta si iti doresc sa gasesti cat mai multi suporteri in drumul tau, insa eu mai mult de atat, mai mult decat aprecierea mea nu iti pot oferi, insa pot sa rog Cerul sa-i pazeasca pe cei in nevoie ...

    RăspundețiȘtergere