sâmbătă, 2 iunie 2012

Pentru voi, cei ce treceti pe aici...

In pagina principala, in dreapta, sunt cateva nume  ce au atasate fiecare cate o fotografie ....sunteti voi, cei ce pasiti printre randurile, printre gandurile mele...si ma bucur ca treceti pe aici, insa vreau sa va si cunosc !!! E important pentru mine sa va cunosc...sa ma bucur impreuna cu voi de ceea ce ajung sa scriu aici...intr-o lume ...o alta lume!
Sa va fie zilele senine si atunci cand nu sunt ...El sa va fie Lumina!  Nu in zadar se ascunde, uneori, Soarele!
Irina, vad ca ai trecut pe aici...si ma bucur. Ti-am trimis un e-mail...
Doamne ajuta!



 Intr-una din Sfintele Duminici, dupa slujba. Mi-i draga cum priveste in sus, la scari...etapele vietii, vamile vazduhului...orice ar insemna ele metaforic vorbind, Ilia va pasi incet, incet...prin toate cele date de Sus.



15 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Rebeca, sincer? Zambesc vazand ca am primit raspuns la micul meu apel de a va cunoaste un pic mai bine pe voi, cei ce-mi pasiti prin ganduri. Sa inteleg ca esti o luptatoare si ca speranta iti da aripi sa mergi mereu si mereu mai Sus, poate....Eu sunt Cristina si iti pot imparatsi ca uneori, in deznadejdile mele, m-am legat stans de acel fir subtire care inca te mai tine in legatura cu Cerul si ghici ce? Oricum s-ar numi acest fir ce reuseste sa ne tina vii: speranta, nadejde, credinta sau dragoste...nu se va rupe niciodata! Cum sa ne lase Domnul din bratele Lui? Nuuu...Eu te imbratisez si iti doresc sa-ti fie zilele impletite-n TREI!

      Ștergere
  2. Te îmbrăţişez cu drag!
    O vară frumoasă...şi plină de pace!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana draga, tu esti mereu prin preajma...inca de la primele mele randuri in lumea asta a blog-ului si ma bucur! Daca nu am retinut gresit tu esti din Sibiu, un oras in care am tinut sa ajung pe vremea stundentiei mele la Cluj. Tu scrii simplu si frumos si imi place. Sa-ti fie zilele senine si chiar daca ploua mult...sa ne oprim mai des si sa ascultam ploaia. Eu iubesc ploaia, mai ales vremea de dinaintea ploii:) Te imbratisam si speram sa fii bine. Oare copilasii tai sunt mai mari ca Ilia? Cu drag, Cristina

      Ștergere
    2. Draga mea Cristina, mulţumesc, m-am bucurat să te descopăr şi de-aceea te vizitez! :)

      Îmi dai mereu bucurie prin ceea ce scrii, îţi aflu mereu sufletul cald, plin de pace şi bucurie şi asta îmi face mult bine. Andreiul meu e mare, dar am mititeii soră-mii (de un an si jumătate, respectiv 3 ani şi 10 luni, pe care n-aş fi crezut că-i pot iubi ca şi când ar fi ai mei) cu care-mi bucur fiecare zi.
      Şi mie îmi place ploaia, ploaia de vară, s-o calc desculţă, să-i simt prospeţimea şi mirosul acela numai al ei...

      Te îmbrăţişez cu drag! Şi, cine ştie?...poate o să ajungi iar în Sibiu, cândva, ca-n vremea studenţiei.

      Ștergere
  3. Frumos, ma bucur ca ai scris din nou! Am primit emailul, dar nu am reusit sa raspund la el, sper ca pana maine sa apuc sa-i dau send. Ma bucur ca te-am cunoscut! Cu drag mult, Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina draga, sa stii ca ma bucur de "prezenta" ta. Chiar daca nu esti aproape...nu stiu de ce, dar te simt aproape. Poate din cauza sinceritatii pe care am gasit-o in e-mail-ul pe care mi l-ai trimis, poate din alta cauza:) Oricum, esti bine-venita! O seara linistita si zile bune iti dorim, mai ales ca zilele astea ne impartasim cu multa bucurie prin sarbatorile sfinte ce ne sunt date spre induhovnicire! Te imbratisez cu drag...Cristina

      Ștergere
  4. Cristina! Te cheama Cristina si ai un bebe:) Pana aici pot spune ca vorbesc de mine, dar nu e chiar asa! Ma bucur ca mi-ai pasit pragul blog-ului. Bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristina,

      Imi esti tare tare draga, ti-am citit in urma cu ceva timp si articolul din Lumea credintei si mi l-am decupat, lipindu-l in agenda, ca sa mi-l am mereu model.
      Eu am trei copilasi, in poza e ultimul- fetita Ilinca (tot pe Sf. Ilie ocrotitor, ca si Ilia ta). Nu aveam o poza mai recenta si de asta am pus-o pe asta. O s-o modific curand.

      Ma bucura mult initiativa si dorinta ta de a ne cunoaste, este din tot sufletul un sentiment reciproc.

      Doamne ajuta!

      Cristina

      Ștergere
    2. Cristina draga, sa va traiasca si sa va bucure toti TREI! Cat de frumos e sa fie casa plina de copii. Si noi ne dorim cel putin o surioara sau un fratior pentru Ilia...atunci cand va fi sa fie, sa FIE!
      Azi am fost la serbarea unei nepotele...iar Ilia a reactionat bine in preajma unei grupe de copilasi. Ne-am bucurat azi si intelegeam, privind-o cum ii priveste pe toti, ca Ilia e mult mai mare decat realizam noi:) Tu de unde esti?
      Cat despre articolul din Lumea Credintei...crede-ma, nu sunt un model de urmat! Am facut multe greseli pana acum, am pierdut oameni dragi...insa stiu ca drumul meu s-a schimbat radical de cand m-am pornit prin lume! Oricum, singurul drum demn de urmat e cel spre Cer! Te imbratisez...

      Ștergere
  5. Cristina, am trimis saptamana trecuta mailul. Cand ai timp sa-mi zici daca l-ai citit. Numai bine, te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, vreau sa-mi gasesc timp destul incat sa-ti raspund in liniste la ceea ce mi-ai scris...si a fost cam greu in ultima perioada. Dar voi face tot posibilul sa-ti raspund cat mai curand. Sa-ti fie zilele bune, draga Irina. N-am mai vazut de mult un curcubeu...

      Ștergere
    2. Nici o problema, nu e graba! Nici eu nu am mai vazut un curcubeu de muuuuulta vreme... :).

      Ștergere
  6. Cristina! Draga Cristina! Astazi am primit si astazi am citit gandurile de la tine. Daca ai sti ce bucurie mi-a adus impartasirea ta...impartasirea unor farame de viata ce nu-mi erau date sa le stiu pana astzi la pranz ( cand Ilia inca dormea) cand am reusit sa gasesc un colt de liniste si sa-ti citesc gandurile...sincere!
    Iti multumesc pentru increderea de a-mi scrie mie. Sa se termine programul de la magazin (unde se poate spune ca lucrez!) si am sa-ti scriu numaidecat!

    De aici, de la poalele muntelui Sfantului Ilie...Cristina

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina, iti scriu pentru ca nu am mai primit nici un gand de la tine si nici eu nu am mai zis nimic....vara e plina zi de zi si uneori nu mai "dovidesc"! Ce mai faci tu oare?

    RăspundețiȘtergere