luni, 20 august 2012

Prima comanda serioasa! Pentru Nicusor si Nicoleta!
















        Fratele meu mai mic, Nicusor, se casatoreste cu Nicoleta. Eu (adica noi trei) le-am creat invitatiile de nunta. A fost prima mea comanda serioasa si am tratat-o ca atare! Ca orice prim lucru...a fost cu ceva incurcaturi, dar la final s-a aratat lumina! A fost bucurie mare sa ne implicam toti trei!!! Ilia, mititica era peste tot! Muta toate cele de pe birou pe pat si, bineinteles, de pe pat pe birou :)
        Multumim tare mult ca ne-ati dat aceasta bucurie de a lucra impreuna! Sa va fie drumul impreuna urcus spre Cer...mereu spre Cer.
        Va imbratisam si sa stiti, dragii nostri, ca Ilia abia asteapta sa va pupe asa cum l-a pupat pe tatal ei in dimineata asta cand asezam invitaiile in cutie...
      Asteptam acum, cu emotie, reactia voastra :)
 

7 comentarii:

  1. Iata si invitatiile noastre de nunta!!! M-a cuprins asa un sentiment de emotie si placuta incantare, privindu-le ....! Combinatia aceasta de culori alb si bleu(albastru deschis)este preferata mea, iar tu Cristina, ai daruit acestor culori un plus de frumusete si rafinament prin modul in care ai realizat invitatiile noastre de nunta. Imi plac enorm de mult si ma bucur pentru ca prin intermediul lor vom face inca o data cunoscut ca ne vom casatori. A,uite ca iubitul meu s-a asortat putin cu una dintre culorile alese. Va multumim Cristina, Dragos si Ilia .... si vom recomanda si prietenilor nostri sa va aleaga ca realizatori pentru invitatiile lor de nunta.
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicoleta draga, multumim mult de gandul bun. Abia acum, dupa reactia ta/ a voastra...pot spune ca am incheiat cele 70 de felicitari :) Sa va fie ziua nuntii asa cum ati visat-o! Va imbratisam cu drag... cu dorinta de a te cunoaste cat mai curand! Stii? Vei fi matusa Iliei :) Cumnata noastra! Oaaauuu, ce-am mai crescut! Cu TOTII!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase au iesit invitatiile!!!
    Si mie imi plac cele doua culori alese dar imi mai place ceva, desi nu am vazut tot ce scrie, totusi unele cuvinte au iesit la suprafata si rasuna bine...
    O casnicie fericita mirilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina! Ma bucur ca ai trecut pe aici, pe la noi...multumim de gandul bun! Textul a fost creat de Nicusor si Nicoleta si sa stii ca mi-a placut si mie! Sa inteleg ca locuiesti in Spania? Asa am vazut la descrierea ta...M-as bucura sa ne impartasim mai multe...intru Hristos! Te imbratisez, Corina draga! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut!

      Invitatiile sunt foarte faine. Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

      :) Numai bine!

      Ștergere
  5. Te-mbrăţişez cu drag, Cristina! Prima oară în anul acesta!:)
    Zile senine şi binecuvântate lângă dragii tăi toţi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, ce mai faci tu? Sper ca esti bine. Ti-am trimis un email acum ceva timp, nu stiu daca ai apucat sa-l citesti :).

    Hristos a inviat!

    (Irina de la mare)

    RăspundețiȘtergere