joi, 9 februarie 2012

Am revenit.

Stau si ma uit la ecran de ceva vreme si incerc sa ma adun,sa-i spun ceva sufletului meu, sa-Ti spun ceva.
"mama" imi rasuna-n suflet, Ilia ma cheama, vine spre mine si imi ia papucul din piciorul stang. Se joaca!
A trecut o vara si o toamna de cand nu am mai scris. Acusica trece si iarna si vine iara Martie. Recunosc ca toata vremea asta a trecut repede, prea repede parca. Noi trei am crescut poate la fel de repede pentru ca sunt clipe in care o privesc pe Ilia si nu-mi amintesc sa fi fost vreodata mica mica. E o mare taina cresterea asta a lor, a copiilor. Sadeste El in ei o viata dincolo de viata, dincolo de lume. Ne umple casa si sufletele.
Imi place sa o privesc cand doarme. Poate pentru ca atunci sta si ea intr-un singur loc :) si in privirea dintre clipiri ii regasesc mereu si mereu mainile impreunate...
Printre toate cele ce au fost, Ilia a crescut si acum ne-am decis sa facem ceva si pentru linistea noastra. Si ne-am pus in gand sa facem invitatii de nunta de mana. Vreau sa impletesc pulover pentru Dragos si ilic pentru ilia. Un om bun a zis ca ma invata cum e cu un ochi pe dos si unul pe fata:) Eu stiu doar ochi lenes (cica asa i se spune!), asa cum m-a invatat bunica acum 20 de ani in urma. Bunica mea care a murit de cateva zile...Bunica mea ce m-a invatat "Tatal nostru" printre randurile de vita de vie...
Am sa asez aici invitatiile noastre pentru cei care se implica sufleteste pentru ceea ce va urma sa fie Ziua nuntii lor! Spun asta pentru ca doar prin prisma sufletului poti crea. Noi cream pentru voi, cei care veti fi miri curand, dar si pentru linistea noastra.
Daca, undeva, veti gasi vreo amprenta mica mica de degetel sau vreo fundita desfacuta, sa stiti ca si Ilia a creat pentru voi, pentru copilul din voi:)

Sa fie un inceput cu binecuvantare de Sus.
Andreea, un suflet drag mie, locuieste la Cluj alaturi de familia ei draga, mi-a dat curaj sa incep acest "proiect" ce statea de mult ascuns in sufletul meu. Dragos imi este aproape, El e si mai aproape, asa ca, sa punem inceput bun si sa ne pornim la drum!

2 comentarii:

  1. Mă bucur de revenire, dragă Cristina. Ce multe ne-ai spus dintr-o suflare, în câteva cuvinte...mulţumesc!
    Domnul să odihnească sufletul bunicii cu cei buni, cu cei care pururea, într-o bucurie nesfârşită, mereu nouă, slavoslovesc cu îngerii Tatălui nostru.
    Să aveţi spor şi inspiraţie pentru proiect, abia aştept să văd ce frumuseţi o să nască sufletul şi mâinile voastre...
    Îmbrăţişări dragi, în Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai incercat sa raspund o data gandurilor tale bune, dar nu m-au lasat sa postez, nu stiu cauza!
    Multumim de incurajari si imbratisare. Suntem si noi incepatori in proiectul asta, dar vrem sa crestem frumos impreuna cu cei ce ne sunt alaturi.
    Sa-ti fie zilele calde, ca si sufletul...Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere