marți, 28 februarie 2012

Pentru Primavara!

In ultimele zile m-am lupatat cu raceala, gripa, injectii...dar si cu felicitarile pe care Marian mi le-a cerut sa i le fac pentru luna Martie. Tematica a fost Primavara. Nimic mai mult. Mi-a lasat mana libera sa creez ce ma duce pe mine capul. Si a fost bine asa. A fost un joc frumos de copil, mai ales ca si Ilia m-a ajutat imprastiind hartii prin camera, tragand de una de alta :)
Dupa ce le-am terminat, m-am uitat la ele si ma gandeam ca unele din ele pot fi transformate cu usurinta in invitatii de nunta....
Marian a vrut 10 felicitari. Eu m-am gandit sa nu fie 10 felicitari cu un singur model, ci fiecare in parte sa fie...diferita! Si uite ce a iesit:

Nume: "Apa si pamant" Pret: 4 lei





Verso:



Nume: "Fir plapand" Pret: 4 lei







Verso:




Nume: "Zambet" Pret: 4 lei








Verso:




Nume: "Zbor" Pret: 4 lei











Nume:" Buchet" Pret: 4 lei







Verso:




Ordinea in care sunt prezentate felicitarile e aleatorie, insa urmatorul model mi-e tare drag, poate pentru ca sufletul meu fuge mereu spre natura, spre campiile nesfarsite din vremea copilariei mele...Fara sa mai pomenesc ca am o slabiciune fata de stropitorile bunicii din gradina:)










Nume: "Joc" Pret: 4 lei









Nume: "Aripi" Pret: 4 lei









Nume: "Amintire" Pret: 4 lei








Nume: "Melc" Pret: 4 lei







Sincer? Mi-a fost teama! Nu stiam cum vor arata toate zece la final...insa acum, privindu-le, m-am mai linistit oleaca:) Are si raceala efectele ei!



CONTACT: Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt: 0741-634999, crisy_do@yahoo.com
Pascu Cristina

2 comentarii:

  1. Sunt minunate toate!
    Şi pentru mine ultima luna a fost plină cu de toate, cu bune, cu mai rele...dar plină, plină.
    Aştept să mă izbăvescă Paştile de alergătură şi să mă liniştesc :).
    Să ai Sărbătoare tihnită, să trăieşti cu suflet plin bucuria Învierii!
    Te îmbrăţişez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana draga...esti mereu prin preajma! Si ma bucur! Noi am fost bolnaviori incepanad cu luna Martie, acum am trecut iara printr-o raceala, dar nu ne dam batuti...A trecut Martie, au trecut Sfintele Pasti, Saptamana Luminata...parca a trecut un an si nu o luna de cand n-am mai postat. Am fost printre ai mei si de la ei mi s-a dat si inspiratia de a crea mai departe. A fost o Sfanta Inviere mult asteptata...insa linistea de dupa e cereasca. Te imbratisam si speram ca esti bine. Cu drag...

    RăspundețiȘtergere